lnstalatii spalare piese

Gama de utilaje de curatare Cobotec contine binecunoscutele utilaje marca Silberhorn dintre care amintim: masini de curatare standard, multijet, cu o camera de curatare, cu sistem continuu de curatare, cu masa pivotanta, masini LAS (Line Jetting Machine, etc.), masini de debavurare cu jet de apa, sisteme debavurare cu mese rotative, sisteme cu 4, 6, 8, 10 statii de debavurare, masini combi pentru prespalare,  spalare secundara si uscare etc. Va prezenta mai jos doar unul dintre produsele vedeta. Pentru vizualizarea completa a gamei de produse va rugam sa descarcati catalogul de la downloads.

Sistemul de curatare continua Silberhorn LAS

Sistemul de curatare continua Silberhorn LAS ofera un ciclu scurt de curatare si, ca rezultat, o piesa perfect curatata si pregatita pentru productia de serie.

Incarcare manuala sau integrare in linia de productie

Designul sau ergonomic si faptul ca utilajul poate fi usor integrat in orice flux al procesului de productie sunt avantaje suplimentare ale LAS.

Sistemul are mai multe etape pentru curatare, clatire, conservare, aer cald si uscare in vid, precum si demagnetizare.

Mentenanta extrem de usoara garanteaza o disponibilitate ridicata

Toate piesele masinii sunt fabricate din otel inoxidabil.

Izolatia completa a containerului precum si pe filtrele si conductele asigura, pe de o parte, costuri reduse de energie si, pe de alta parte, confera o siguranta industriala importanta.

Acele de jet se deplaseaza in si din sectiunile care trebuie curatate.

 

LAS

Dimensiuni (W x D x H)

2.965 x 2.145 x 2.315 mm

Spatiu necesar (W x D x H)

4.000 x 3.200 x 2.800 mm

Dimensiune de incarcare

200 x 400 x 150 mm

Timp de spalare

5 – 6 min

Incarcare maxima

30 kg

Conexiune electrica

 

Masina

22 kVA

Incalzitor

40 kW

Capacitatea rezervorului media

550 liter

Presiune jet

12 bar

Uscare Vacuum

< 20 mbar

Temperatura de lucru

 

Curatare

50 – 75° C

Clatire

50 – 75° C

Unitate de filtrare

 

Curatare

40 μm (cos 0,5 m²)

Clatire

10 μm (filtru cos 0,5 m²)

 

mese rotative multistatie RTM MINISTAR
Sistemele de camere de curatare MULTIJET LCSistemul de curatare MULTILINE

Masini de curatare: Standard, multijet, cu o camera de curatare, cu sistem continuu de curatare, cu masa pivotanta, masina la tema, masini LAS (Line Jetting Machine, etc.)

Despre Silberhorn  scule burghie freze aschiere debavurare sudare panze

Compania Silberhorn a fost infiintatat in 1989 iar obiectivul acesteia a fost inca de la inceput sa produca echipamente de curtare.

In prezent Silberhorn se afla in randul celor mai mari companii din domeniu oferind solutii complexe in materie de masini de curatare sau masini de debavurare cu jet de apa HD pentru clienti din sectorul automotive sau sectorul constructiilor mecanice. Productia Silberhorn a fost largit de cateva ori in decursul anilor ajungand in prezent la o capacitate de 10 000 de m2. Venind in intampinarea clientilor sai Cobotec a incheiat un parteneriat cu producatorul Siberhorn pentru a raspunde competent si in sectorul tehnologiei de curatare Aqueous.