Sunteti preocupat de a gasi solutii pentru a obtine avantaje competitive si doriti sa va concentrati doar pe procesele care va aduc plus-valoare? 


Doriti sa va reduceti costurile alocate tuturor proceselor, sa va reduceti numarul de furnizori si sa cresteti nivelul de gestionare aducand economii semnificative?

Solutia adoptata cu succes si agreata de milioane de companii industriale din intreaga lume pentru a atingerea acestor obiective este colaborarea cu un furnizor integrat pentru toate achizitiile MRO. In materie de solutii integrate de aprovizionare. 

Cobotec se afla in topul furnizorilor nationali gratie parteneriatului cu holdingul Brütsch/Rüegger Tools, unul dintre principalii jucatori europeni din sfera de solutii integrate pentru industrie.

brw logo

Brütsch/Rüegger Tools este unul dintre principalii jucatori europeni din sfera furnizarii de solutii integrate pentru industrie oferind o gama larga de scule din domeniile: tehnicii de productie, microproductie, tehnicii de masurare si montaj, tehnicii de slefuire si taiere, mobilier industrial, organe de asamblare, piese de schimb, echipamente pentru protectia muncii. Compania este lider absolut in Elvetia si este prezenta in aproape toate pietele europene de profil fie in mod direct, fie prin intermediul unor parteneriate strategice, clasandu-se in Europa in topul furnizorilor integrati din industrie. Astazi compania are in portofoliul sau peste 200 000 de scule de calitate de la cei mai importanti 900 de producatori de top, toate cu disponibilitate a produselor de 99% si livrari punctuale in maxim 48h pe intreg teritoriul Europei. Portofoliul de servicii integrate Brütsch/Rüegger Tools garanteaza clientilor procese de achizitie eficiente din punct de vedere economic si customizate conform nevoilor individuale. 

Totul dintr-o
singura sursa!

> 0
Furnizori
10000
Scule de calitate
0
Producatori de top

Fixam standarde de performanta in procesele si sistemele integrate de achizitii

Beneficii concrete

prin solutii flexibile de parteneriat

Reducerea costurilor de aprovizionare prin achizitii de la un singur furnizor.Reducerea costurilor de aprovizionare prin achizitii de la un singur furnizor.   Doriti sa va reduceti costurile alocate proceselor, sa va reduceti numarul de furnizori si sa cresteti nivelul de gestionare? Atunci va puteti baza pe noi in calitate de furnizor de la o singura sursa pentru achizitiile MRO. Acoperim toate cerintele prin cea mai mare gama de produse de pe piata oferind achizitii flexibile. Solutiile noastre de eBusiness si eProcurement precum si gestionarea tuturor acestor date va vor ajuta sa economisiti timp si bani.Beneficiile dumneavoastra:

   • Un singur partener eBusiness
   • Un centru logistic performant
   • Cei mai buni 900 de producatori in domeniu.
 • 2000 de parteneri
 • 200 000 de produse in stoc
 • Fiabilitate maxima de livrare ( 99% capacitate de livrare)

Contactati-ne! Suntem aici pentru dumneavoastra!

eva brwDescoperiti cum poate un sistem de administrare globala a sculelor sa va aduca economie de timp si bani

 

Identificam sistematic orice potential de ameliorare a cifrelor dumneavoastra financiare cheie pe intreg lantul valoric si lucram impreuna cu dumneavoastra pentru a implementa optimizarile aduse. Imbunatatim activele fixe prin securitatea maxima a aprovizionarii si  prin optimizari tehnologice in productie. Digitalizarea si minimizarea proceselor aduce economie de costuri in timp ce logistica punctuala permite capitalului de lucru sa fie redus.
Fixati-va o intalnire cu noi pentru a afla cat de mare este potentialul de optimizare din compania dumneavoastra!

Outsourcing – concentrare pe procesele ce aduc doar plus valoare

Externalizarea reduce costurile si creste flexibilitatea.

Ca parte din solutiile noastre integrate MRO, va oferim si posibilitatea de a va externaliza complet procesele de aprovizionare. Incepand de la comanda si planificari si pana la receptionarea bunurilor, depozitare etc. oferind un serviciu complet de management al sculelor.
Suntem cel flexibil angajat al dvs.!
Concentrati-va pe procesele care va aduc plus-valoare!
Contactati-ne! Suntem aici pentru dumneavoastra!

 

Sunteti preocupati de gasirea unor avantaje competitive in noul context economic? Solutiile noastre flexibile de eBusiness, adaptate oricarui nivel de digitalizare al departamentelor de achizitii, sunt con¬cepute pentru reducerea costurilor, sporind transparenta si securitatea tuturor proceselor de aprovizionare - de la evaluare, aprobare, comanda si pana la primirea bunurilor si facturare.Sunteti preocupati de gasirea unor avantaje competitive in noul context economic? Solutiile noastre flexibile de eBusiness, adaptate oricarui nivel de digitalizare al departamentelor de achizitii, sunt con­cepute pentru reducerea costurilor, sporind transparenta si securitatea tuturor proceselor de aprovizionare - de la evaluare, aprobare, comanda si pana la primirea bunurilor si facturare.


Beneficiile utilizarii eBusiness:
Eonomie de bani:
  • Scadere cu pana la 70% a costurilor dedicate proceselor de aprovizionare
  • Diminuarea stocurilor tampon si reducerea costurilor intralogistice
  • Capital de lucru redus - automatizarea intregului proces de achizitii, preturi fixe, diversitatea produselor structurata pe categorii de performanta
Economie de timp:
   • Disponibilitate 24/7
   • Informatii complete, intotdeauna la indemana: fise tehnice, date CAD, fise de securitate, instructiuni de utilizare etc
   • Minimizarea lantului / proceselor de achizitii si o gestionare globala a sculelor (un singur furnizor - 200 000 de produse)
Productivitate, transparenta si siguranta crescute:
   • Sistemele vending ToolBox cresc productivitatea cu 20%.
   • Securitate maxima a aprovizionarii, fara comenzi pierdute
   • Securitate maxima a angajatilor, fara interactiune umana (in noul context pandemic)
   • Control total al consumului - centre de cost, posibilitati multiple de raportare, controlul bugetelor si nivele de autorizare acces.

Logistica automatizata a sculelor – ToolBox, automate inteligente de scule pentru o productivitate maxima!

Sistemele ToolBox permit stocarea inteligenta si eficienta a sculelor de care aveti nevoie. Acestea au ca rezultat o reducere a consumului, a valorii stocului si a varietatii sculelor, ceea ce conduce in mod direct la diminuarea costurilor de achizitie si diminuarea costurilor necesare stocarii produselor. De asemenea costurile administrative se reduc gratie sistemului integrat de comanda. Per total sistemele  duc la cresterea productivitatii cu pana la 20% in fiecare an.

Gama de servicii ToolBox ofera o diversitate de modele toate extrem de simplu de utilizat. ToolBox va garanteaza 100% disponibilitate a produselor, o reducere semnificativa a costurilor sculelor precum si o trasabilitate totala. Administrarea centralizata a datelor ofera tuturor sectiilor de productie acces imediat catre sculele si datele potrivite.

Expertii nostri au cunostinte practice temeinice si cel mai bun know how referitor la procesele si sarcinile din productie si din sfera asamblarii.
Implementarea acestor sisteme se face pe baza cerintelor si a necesitatilor dumneavoastra. In plus aducem cate ceva din experienta acumulata in astfel de proiecte asigurandu-va ca aveti solutia perfecta pentru o obtine un succes economic inca de la inceput.

Eficienta si fiabilitatea sistemelor ToolBox au fost dovedite de-a lungul anilor prin utilizarea lor directa in practica. Astfel doar in Elvetia sunt peste 100 de clienti care nu pot gresi! Sistemul ne ajuta clientii sa isi minimizeze eforturile cand vine de cautarea, administrarea si depozitarea sculelor. ToolBox poate fara probleme sa devina o solutie intralogistica pentru Industrie 4.0 putand fi conectat sau extins la acest serviciu. O investitie sigura care se va amortiza in mai putin de 1 an!

Sistemele ToolBox permit stocarea inteligenta si eficienta a sculelor de care aveti nevoie. Acestea au ca rezultat o reducere a consumului, a valorii stocului si a varietatii sculelor, ceea ce conduce in mod direct la diminuarea costurilor de achizitie si diminuarea costurilor necesare stocarii produselor. De asemenea costurile administrative se reduc gratie sistemului integrat de comanda. Per total sistemele duc la cresterea productivitatii cu pana la 20% in fiecare an.Sistemele ToolBox permit stocarea inteligenta si eficienta a sculelor de care aveti nevoie. Acestea au ca rezultat o reducere a consumului, a valorii stocului si a varietatii sculelor, ceea ce conduce in mod direct la diminuarea costurilor de achizitie si diminuarea costurilor necesare stocarii produselor. De asemenea costurile administrative se reduc gratie sistemului integrat de comanda. Per total sistemele duc la cresterea productivitatii cu pana la 20% in fiecare an.