Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, Cobotec ofera partenerilor sai o paleta ampla de servicii pentru achizitii industriale integrate si pentru aplicatii de prelucrari mecanice.

Servicii comune ambelor sfere de competenta

Consultanta tehnica de specialitate

Va stam cu placere la dispozitie oferindu-va cel mai bun produs adaptat nevoilor individuale atat in sfera de achizitiilor integrate cat si in sfera de prelucrari mecanice.

In relatia cu fiecare client avem pe langa o persoana dedicata, cu multiple competente tehnice si comerciale si o echipa completa de specialisti  in:

 • Tehnici de aschiere
 • Tehnici de debitare
 • Tehnici de masurare
  • Dotarea atelierelor cu

   mobilier industrial

  • Protectia muncii

Analizam tendintele pietei si noile produse, le testam impreuna cu producatorii si le punem in aplicare cu succes in productia dumneavoastra.

Experienta producatorilor si numeroasele proiecte derulare au largit si consolidat know-how-ul echipei de specialisti Cobotec.

Servicii logistice de cea mai inalta clasa:

Solutii logistice particularizate nevoilor clientilor.

Livrari punctuale in intervalul orar impus de client.

Depozit cu stoc extins de scule, dispozitive si accesorii.

Colaborare cu cei mai buni transportatori din domeniu.

Servicii complementare din sfera achizitiilor integrate​

Facem impreuna cu dumneavostra primul pas catre Industry 4.0 Solutiile noastre flexibile de eBusiness, adaptate oricarui nivel de digitalizare al departamentelor de achizitii, sunt concepute pentru reducerea costurilor, sporind transparenta si securitatea tuturor proceselor de aprovizionare - de la evaluare, aprobare, comanda si pana la primirea bunurilor si facturare. Dintre acestea enumeram:

  • Solutii clasice de aprovizionari electronice: eShop modern cu peste 200 000de produse – coming soon !
  • Solutii eBusiness customizate prin interfatari personalizate furnizor – fabricant de tipul:
     • import de cataloage electronice de tipul: BMEcat, WebEDI/OCI, XML/DAT/CSV
     • eInvoice: import automat de facturi electronice intre sisteme
     • Comenzi rapide si exacte via ToolScan
     • Logistica completa a sculelor via Toolbox, automate tip vending machine pentru livrari de scule cu o economie de pana la 70% a costurilor dedicate cu procesele de achizitie si trasabilitate totala a proceselor logistice si de achizitie

Viteza, timpul si spatiul sunt variabile ce influenteaza productivitatea, echipa Cobotec isi concentreaza intregul know-how pentru a obtine intotdeauna produse ce au ca principale caracteristici siguranta, accesul rapid si ordinea perfecta in vederea maximizarii spatiului de depozitare. Va oferim solutii si servicii complete pentru dotarea eficienta a atelierului dvs. incepand de la evaluare, poiectare Cad si pana la montaj.

GAMA PENTRU MAXIMIZAREA SPATIILOR DE PRODUCTIE

Calibrarea dispozitivelor dumneavoastra de masura si control nu a fost nicicand mai usoara. Va oferim solutii complete pentru masurarea tuturor variabilelor fizice cum ar fi: lungimea, forta, masa, temperatura, umiditatea presiunea, cuplul si electricitatea.
Prin utilizarea sistemelor noastre automate de scule ToolBox va oferim gratuit si un modul de gestionare al echipamentelor de masura si control: definirea criteriilor de calibrare (zile, retrageri, date fixe), lista articolelor care trebuie calibrate, suprafata de depozitare dupa calibrare, posibilitatea de blocare a retragerii echipamentului care urmeaza sa fie calibrat, inregistrarea echipementelor de calibrare sunt doar cateva dintre beneficiile acestui serviciu.

Diferentierea & recunoasterea brandului sunt extrem de importante intr-o piata concurentiala. Aducem un plus de valoare partenerilor nostri prin servicii de personalizare a artricolelor pentru protectia muncii.

echipament de protectie personalizat

 

Servicii complementare din sfera prelucrarilor mecanice​

Avem o grija deosebita pentru a asigura calitatea, robustetea si eficienta sculelor si utilajelor livrate de Cobotec. Aceste obiective nu se pot indeplini fara a furniza si o paleta de servicii menita sa ofere asistenta pe tot parcursul duratei de viata a sculei sau a utilajului dumneavoastra. Echipa noastra de specialisti in domeniul prelucrarilor mecanice investeste foarte multa energie si pasiune in furnizarea unei game complete de servicii.

Overview servicii din sfera prelucrarilor mecanice

Ne mandrim cu unii dintre cei mai buni experti in tehnici de aschiere si debitare si va punem la dispozitie gratuit unul dintre cele mai rapide servicii de testare si evaluare a optimizarii proceselor de productie din aceste sfere.

Proiectele dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi! Impreuna cu producatori de renume mondial va oferim un serviciu competent si rapid de echipari la tema si productie de scule speciale oferindu-va cel mai bun raport beneficii pret.

Asiguram pentru pentru fiecare utilaj si echipament livrat instalarea si punerea in functiune a acestora. Echipa noastra de ingineri si tehnicieni instaleaza cu precizie fiecare echipament pentru ca acesta sa functioneze in parametri optimi pentru procese de productie optimizate.

Durata de viata a echipamentelor sau a utilajelor este direct legata de utilizarea si mentanata corespunzatoare a acestora. Pentru fiecare echipament livrat va oferim o  instruire competenta atat pentru toti operatorii cat si pentru echipele de mentenanta.

Va oferim un serviciu rapid de mentenanta si reparatii atat pentru perioada de garantie cat si post garantie. Ne deplasam la fata locul sau va oferim consultanta via serviciul de telementenanta.

Va garantam un serviciu competent de livrare al pieselor de schimb in 24 h de la comanda dumneavoastra ferma.

Achizitionarea unui utilaj este o investiție pe termen lung. Echipamentele si utilajele noastre sunt imbatabile in materie de robustete si durabilitate insa era Industry 4.0 este caracterizata de o evolutia rapida a tehnologiei, evolutie ce poate crea cateodata dezavantaje competitive. Pentru a raspunde competent si in acest domeniu colaboram cu producatori de top capabili sa isi modernizeze si retehnologizeze utilajele tinand in permanenta pasul cu ultimele noutati in domeniu.