Beneficiile FUTURO connected pentru un proces mai eficient si transparent

Esti pregatit pentru un mediu de lucru digital? Sculele FUTURO connected cu siguranta sunt. Sculele, echipamentele de masurare si testare din aceasta serie pot fi integrate complet in mediile Industry 4.0.

Functiile suplimentare ale tehnologiei inteligente ofera multe beneficii in timpul productiei, intretinerii si service-ului.

1. Procese de lucru mai usoare
Seria conectata FUTURO va ajuta sa stabiliti procese de lucru mai usoare si mai sigure. Un avantaj semnificativ al sculelor digitale este ca procesele de lucru pot fi documentate rapid si complet. Calitatea demonstrabila la un nivel constant ridicat este un punct de vanzare puternic. Va puteti astepta la aceste beneficii:

futuro connected3

2. Utilizare simpla
Cu aplicatia FUTURO connected, va puteti configura sublerul direct de pe smartphone, tableta sau computer desktop. Cum functioneaza FUTURO Connected:

Aplicatia FUTURO connected poate stoca, trimite si primi date de la diverse scule si aparate de masura.

3. Functii puternice
Datorita functiilor precum transmisia masuratorilor in timp real si inregistrarea integrata a datelor, va puteti proiecta cu usurinta propriile procese. Un alt avantaj esential al sculelor digitale: puteti documenta rezultatele muncii dvs. rapid si in siguranta. Datele pot fi transmise in ambele directii.

Pentru asigurarea calitatii, aveti acces la toate valorile masurate in orice moment. Comunicarea prin Bluetooth asigura o comunicare stabila si absolut fiabila, asigurand in acelasi timp compatibilitatea cu dispozitivul dvs.

4. Scule si software dintr-o singura sursa
Cu FUTURO conectat, va oferim nu doar o solutie software, ci si scule si tehnologie de masurare pentru integrarea in mediile Industry 4.0. 

Valorile masurate pot fi transmise fara fir catre aplicatie de oriunde, unde vor fi apoi disponibile pentru procesare ulterioara. Fara erori de citire sau transmisie. Acest lucru reduce, de asemenea, sarcina de lucru a utilizatorului.

 

942000 Subler digital FUTURO conectat prin Bluetooth®

942100 Subler digital de adancime FUTURO conectat Bluetooth®

subler digital futuro connected

Primele produse de acest tip sunt 3 sublere – disponibile in sapte variante, fiecare cu un modul Bluetooth.

Valorile masurate pot fi transmise fara fir catre aplicatie de oriunde, unde sunt apoi disponibile pentru procesare ulterioara. Fara erori de citire sau transmisie. Acest lucru reduce sarcina de lucru a utilizatorului. 

Comunicarea prin Bluetooth inseamna ca nu exista cabluri de conectare care sa interfereze cu mediul imediat de lucru. Valorile masurate sunt transmise prin atingerea unui buton. Datele pot fi transferate pe dispozitive mobile precum smartphone-uri si tablete sau direct in aplicatiile Office de pe computer.

Cand lucrurile se ingusteaza

Cand lucrati in spatii inchise, este adesea dificil sau chiar imposibil sa cititi valorile pe afisajul unui subler. Transmiterea in timp real a valorilor masurate catre dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile, este extrem de benefica in astfel de situatii.

De exemplu, puteti masura piesa prelucrata in masina echipata pentru a verifica daca parametrii au fost setati corect. Aceasta inseamna ca nu este nevoie sa intrerupeti complet intregul proces de productie, economisind astfel timp si bani.