Nou in gama Kyocera SGS!

Noile game de freze conice barrel

KYOCERA SGS revolutioneaza din nou aplicatiile de aschiere prin lansarea unei noi game de freze conice Barrel. Noile produse, in curs de brevetare, sunt de acum disponibile atat pentru metale moi, cat si pentru metale dure si sunt special proiectate pentru aplicatii multiple de aschiere precum: operatii de finisare si semifinisare, profilare, frezare de buzunar, frezare frontala; toate intr-o singura scula. Caracteristicile si designul lor unic ofera performante de neegalat prin economisirea timpului masinii de pana la 89% crescand in acelasi timp de patru ori durabilitatea sculei. Performanta frezelor conice barrel SGS Kyocera o depaseste pe cea a frezelor traditionale cu cap sferic prin distantele mai mari de trecere, mai putine taieturi si un timp mai scurt de prelucrare.

Avantaje evidente!

KYOCERA SGS Precision Tools (KSPT) este un producator de scule aschietoare de inalta performanta fiind in prezent unul dintre liderii in productia de scule din carbura. Compania este specializata in fabricarea sculelor aschietoare pentru materiale greu de prelucrat ca otelul inoxidabil, titanul etc. Kyocera si SGS Precision Tools decid in 2016 sa fuzioneze realizand un succes urias in domeniul serviciilor oferite clientilor din intreaga lume. Frezele, burghiele si bit-ruterele 

 

Z-Carb, S-Carb, V-Carb, Multi Carb sunt folosite in intreaga lume de clienti din industria aerospatiala, industria medicala, industria de energie electrica, automotive si nu numai, gratie performantelor ridicate, menite sa eficientizeze procesele de productie. Unite prin aceeasi misiune in 2019 Cobotec decide sa semneze un parteneriat de reprezentare unica a companiei KSPT in Romania.