Despre Ejendals

Ejendals este o companie suedeza, care timp de generatii s-a specializat in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor de inalta calitate care protejeaza mainile si picioarele. Principalele marci eJendals sunt TEGERA® pentru manusi si JALAS® pentru incaltaminte.

Dintre Bestseller-urile TEGERA:

TEGERA® MICROTHAN®

MICROTHAN® este un material subtire si rezistent conferind manusilor durabilitate si sensibilitate tactila extrem de buna. Proprietatea principala a materialului este aderenta sa excelenta. Este un material sintetic cu un strat de poliuretan pe un suport de nailon tricotat. Materialul nu contine crom.

Sensibilitate tactila extrem de buna Prindere excelenta Subtiri si rezistente

Dintre Bestseller-urile TEGERA:

TEGERA® OIL GRIP TECHNOLOGY

TEGERA® a dezvoltat OGT™ – Oil Grip Technology – un tratament special pentru piele ce confera manusilor
rezistenta la ulei si apa, mentinand o aderenta excelenta in medii umede si uleioase prin capacitatea sa unica de absorbtie. Tratamentul OGT™ poate fi folosit si pentru manusi subtiri permitand lucrari de precizie. Respirabil, moale si flexibil, TEGERA® 6614 cu OGT™ este un model de manusi extrem de confortabil si funcțional ce va mentine mainile uscate chiar si dupa utilizari repetate

PRINDERE EXCELENTA
in medii umede si uleioase
CONFORTABILE
piele moale si flexibila
IMPERMEABILE
la apa si uleiuri

Dintre Higlighturile TEGERA:

Cele mai confortabile manusi de protectie impotriva impactului TEGERA® a dezvoltat o gama inovatoare de manusi heavy duty: cu protectie complet integrata la impact si protectii completa impotriva mediilor de lucru dure. Aceste tipuri de manusi au un strat interior de Poron® XRD® pentru protectie la impact, captuseala impermeabila si izolata termic, ranforsari si materiale suplimentare pentru o durabilitate imbunatatita si pentru protectie suplimentara impotriva obiectelor ascutite. Gama este confectionata din piele naturala de calitate superioara pentru sensibilitate tactila marita si spandex pentru manualitate imbunatatita .

Selectie a celor mai performante modele JALAS®