EWS a obtinut premiul BRAND OF THE CENTURY acordat de Deutsche-Standards si ZEIT celor mai performante companii din piata germana.

EWS a obtinut premiul BRAND OF THE CENTURY acordat de Deutsche-Standards si ZEIT celor mai performante companii din piata germana.

Cu mandrie va informam EWS, partenerul nostru pentru scule si sisteme de prindere a obtinut recent premiul Brand of the Century emis de Deutsche-Standards si Zeit. Acest premiu se acorda o data la 3 ani companiilor germane ce fixeaza noi standarde de referinta la nivel mondial in proiectarea si fabricarea de produse inovative, de inalta calitate.

Despre EWS

Miscare, viteza, precizie

EWS un producator german de scule de inalta tehnologie pozitionat la nivel mondial in topul producatorilor de portscule si sisteme de prindere. Constienta de importanta preciziei pentru viitorul clientilor sai motto-ul companiei EWS este: ‘‘Precizia intalneste miscarea“. Cerintele ridicate de calitate si un mare angajement pentru produse cu design optim, atat in forma cat si in functionalitate sunt obiective situate in centrul atentiei EWS. In acest scop, EWS investeste in mod sistematic in linii de productie de ultima generatie si dezvolta metode pentru asigurarea calitatii, in cooperare cu institutii de cercetare specializate. Performanta de top in dezvoltare-cercetare si productie este sustinuta de nivelul ridicat de pregatirea membrilor echipei EWS precum si a partenerilor reprezentanti din intreaga lume.

Despre EWS

Senzor Industry 4.0 CyberCon4

Welcome to the future!

Welcome to the future!

Tool-Tag

Despre EWS

Senzor Industry 4.0 CyberCon4

Cu VX, sistemul Varia, castigator al Premiului pentru Inovatie, face un pas catre o noua forma de modularitate, satisfacand cerintele viitoare in materie de scule inovative si in materie de cele mai noi tehnologii de prelurare. Interfata conica sau plana a suprafetei garanteaza concentricitatea de inalta precizie.Cuplul este realizat folosind un poligon pozitiv care transfera pana la 200 Nm. Strangerea si slabirea este realizata de un segment de angrenaj rotativ cu 3 came multifunctionale. Cand un surub de tensiune fixat radial este strans, tensiunea in 3 puncte trage insertia sculei in mod uniform in pozitie. Cand este slabit, insertia se elibereaza mecanic prin camele glisante si este eliberata din suport pentru a fi indepartata. Pentru racirea interna, o membrana etansa actioneaza diametral pentru a se asigura ca nu exista scurgeri in timpul transferului de lichid de racire intre adaptor si insertul VX, care transporta lichidul catre scula aschietoare.

Dintre Higlighturile EWS: Varia VX, sisteme de schimbare rapida