Performante & Preturi

imbunatatite

Kyocera SGS isi relanseaza solutiile avansate pentru prelucrarea materialelor compozite, cu preturi imbunatatite si documentatie tehnica extinsa pentru urmatoarele game:

Kyocera SGS se concentreza constant pe dezvoltarea tehnicilor de aschiere iar prelucrarea materialelor compozite se afla in centrul atentiei echipei de cercetare SGS luand in considerare provocarile si oportunitatile unice ale acestor tipuri de materiale. Calitatile unice ale compozitelor combina greutatea redusa cu durabilitatea si rezistenta ridicata la coroziune, impact, uzura sau probleme termice, facandu-le atractive pentru foarte multi producatori. Aceste materiale din fibra de carbon sunt compuse dintr-o structura de rasina stratificata cu o varietate de configuratii complexe de fibre incorporate in rasina, conferind materialelor forma, in timp ce fibrele determina proprietatile materialului. SGS a continuat sa dezvolte solutii de top in industrie cu o serie de produse unice pentru prelucrarea materialelor compozite, acordand atentie sporita substratului, geometriei, acoperirilor, marginilorlor sau tehnicilor de fabricatie, caracteristici ce le diferentiaza de sculele aschietoare conventionale.

Avantajele sculelor SGS in prelucrarea
materialelor compozite!

KYOCERA SGS Precision Tools (KSPT) este un producator de scule aschietoare de inalta performanta fiind in prezent unul dintre liderii in productia de scule din carbura. Compania este specializata in fabricarea sculelor aschietoare pentru materiale greu de prelucrat ca otelul inoxidabil, titanul etc. Kyocera si SGS Precision Tools decid in 2016 sa fuzioneze realizand un succes urias in domeniul serviciilor oferite clientilor din intreaga lume. Frezele, burghiele si bit-ruterele 

 

Z-Carb, S-Carb, V-Carb, Multi Carb sunt folosite in intreaga lume de clienti din industria aerospatiala, industria medicala, industria de energie electrica, automotive si nu numai, gratie performantelor ridicate, menite sa eficientizeze procesele de productie. Unite prin aceeasi misiune in 2019 Cobotec decide sa semneze un parteneriat de reprezentare unica a companiei KSPT in Romania.