Masina de debitat la unghi HBE320-523G

Tehnica de cea mai inalta clasa!

Pentru prelucrarea metalelor, constructii metalice si pentru dealeri de otel

Masina de debitat la unghi HBE320-523G combina intr-un mod ideal: beneficiile utilajelor moderne in debitari individuale de inalta performan – ta cu caracteristicile tehnice unice BEHRINGER. 

BEHRINGER HBE320-523G este un model de utilaj entry level pentru un standard de performanta cu totul nou. Si toate acestea la un raport optim beneficiu- cost. 

Cu un spectru extins de aplicatii, acest utilaj acopera in mod fiabil necesitatile atelierelor de prelucrare a metalelor, activitatile dealerilor de oteluri si a constructorilor de masini. Si daca toate aceste caracteristici nu sunt suficiente atunci sistemul de control al presiunii de taiere de la BEHRINGER este capabil sa debiteze profile si tevi la o viteza de doua ori mai mare in comparatie cu alte fierastraie similare; totul la un pret extrem de competitiv.

Un plus de profitabilitate pentru afacerea dumneavostra si toate acestea inca de la inceput! 

Investind in BEHRINGER investiti in precizie si viteza optime. Va oferim un extra-demaraj la start prin includerea celor mai importante componente in pachetul de echipare basic.

Dispozitive suplimentare pentru masinile de debitat cu panza banda

Gama de fierastraie HBE de la BEHRINGER are o structura modulara. Gama noastra completa de accesorii permitre ca utilajul sa fie ajustat pentru a se potrivi perfect aplicatiilor dumneavoastra de debitare.

Utilajul poate fi dotat suplimentar cu tot ce este necesar: paturi cu role pentru alimentare si / sau evacuare, dispozitive de masurare sau sisteme de conveioare incrucisate, precum si ajustarea debitarilor la unghi prin comanda numerica. Toate aceste solutii personalizate de transport, sunt produse in unitatile noastre de productie.

Date tehnice HBE320-523G