kyocera sgs tools

Cobotec, unic reprezentant al Kyocera SGS Tools in Romania.

Intr-o piata concurentiala suntem cu totii concentrati pe cresterea productivitatii pentru a obtine avantaje competitive. Inovatia, optimizarea proceselor si reducerea totala de costuri sunt obiective constante ce stau la baza fiecarui lant de aprovizionare si productie. Avand dorinta de a oferi intotdeauna solutii si raspunsuri competente la confruntarile zilnice ale clientilor nostri din industriile aerospace, industria medicala sau a producatorilor de matrite, Cobotec a incheiat la sfarsitul lui 2019 un parteneriat de unica reprezentare la nivel national cu Kyocera SGS Tools. Kyocera SGS Tools este un nume cu rezonanta pentru toti expertii din sectoarele mai sus mentionate fiind un producator de scule aschietoare premium si pionier in domeniul prelucrarilor, descoperind unele dintre cele mai avansate tehnologii de aschiere din lume.

SCULE ASCHIETOARE PREMIUM CU ACOPERIRI SI GEOMETRII SPECIALE

Privire de ansamblu asupra gamei de produse

IN PERMANENT CONTACT CU CERINTELE PIETEI:
INDUSTRII

Beneficii pentru industria aerospatiala

Oferim solutii eficiente pentru frezarea aluminiului necesar la fabricarea partile componente de tipul aripilor sau a altor piese. Frezarea acestora implica indepartarea unui volum mare din materialul brut, peste 90%.

Oferim solutii fiabile de aschiere atat pentru partea „rece” a motorului cu jet unde se folosesc atat materiale metalice, cat si nemetalice, inclusiv compozite armate din aluminiu si fibra de carbon cat si pentru partea “fierbinte”a motorului ce contine super-aliaje rezistente la caldura (HRSA) de tipul Hastelloy, Inconel, Aliajele Waspaloy, Rene, aliajele Haynes, aliajele Incoloy, MP98T, TMS si aliajele cu un singur cristal CMSX.

Beneficii pentru industria medicala

Prelucrarea CNC a implanturilor chirurgicale, a dispozitivelor sau a instrumentelor medicale prezinta multe provocari de aschiere. Sculele SGS pentru micro-aschiere reprezinta solutia ideala atunci cand se prelucreaza piese foarte mici pentru implanturi ce necesita prelucrari in titan.

Prelucrarea eficienta cu o singura scula a unui lot mic de piese complexe este de asemenea importanta, deoarece noile dispozitive medicale sunt dezvoltate rapid si perfectionate prin multe iteratii.