IEMCA

Iemca, certificata ISO 9001:2000 in 2004, a proiectat si produs alimentatoare automate de bare pentru strunguri cu un singur ax si multi-ax de cand a fost infiintata in 1961.
Astazi Iemca se contureaza ca unul dintre numele de top in industrie. Gama produselor este cea mai larga de pe piata, si include incarcatoare tip gantry, solutii de sine statatoare de incarcare a materialelor, adecvate pentru o gama larga de masini-unelte.
Compania este prezenta in principale piete internationale, prin intermediul unitatilor de productie din Italia, Statele Unite ale Americii, China si Taiwan, precum si prin sucursalele sale comerciale sau parteneriate locale care ofera asistenta rapida si consultanta tehnica eficienta clientilor.
Zeci de mii de alimentatoare de bare Iemca au fost instalate in intreaga lume, lucru ce reflecta recunoasterea internationala prin excelenta si fiabilitatea produsului.
Filozofia Iemca, sustinuta de motto-ul companiei "Promovarea productivitatii" este de a lucra impreuna cu clientii ca parteneri, furnizandu-le solutiile de care au nevoie pentru a optimiza productivitatea si de a mari eficienta.
Prin intermediul Iemca, Cobotec poate furniza de acum partenerilor sai avantaje competitive gratie ultimei generatii de alimentatoare de bare.

 

http://www.iemca.com