VERNET BEHRINGER

VERNET BEHRINGER este specializat in proiectarea si fabricarea de masini-unelte, avand una dintre cele mai complete game de produse din industrie, dedicate in primul rand constructorilor turnurilor cu structura de otel si producatorilor de structuri metalice.
Inca de la inceput, echipamentele Vernet BEHRINGER s-au facut cunoscute pentru usurinta in operare, costuri mici de intretinere si fiabilitate remarcabila indiferent de mediul de operare. Multe din primele linii automate (din anii `60) sunt inca in stare buna de functionare in locatii din intreaga lume. Raspunzand nevoilor clientului, VERNET BEHRINGER a devenit cu adevarat un consultant global de Inginerie, furnizand solutii complete care sa asigure dezvoltarea productiei si optimizarea procesului de fabricatie.
Bazandu-se pe o experienta de peste 120 de ani, partenerii si utilizatori Vernet Behringer primesc instruire in cele mai recente centre tehnice pentru a-si mentine constanta pozitia de lider in industrie.
Mai mult decat un simplu furnizor, VERNET BEHRINGER se straduieste sa fie un adevarat partener în dezvoltarea si furnizarea de solutii adaptate nevoilor clientului.
Cobotec, The Cutting Specialist este partenerul Vernet Behringer pentru proiecte complexe, asigurand integrare armonioasa pentru utilizatorii finali.

 

http://www.vernet-behringer.com