Despre noi

Cobotec Enginnering, ,,The Cutting Specialist’’ este o companie cu o experienta de peste 15 ani in piata industriala romaneasca, distribuind exclusiv utilaje de productie, scule industriale si accesorii profesionale de la cei mai buni producatori din domeniu.
Misiunea Cobotec ,,The Cutting Specialist” in mediul industrial din Romania este sa devina partenerul de incredere si prima optiune a clientului pentru procesele de debitari si prelucrari mecanice.
Din acest considerent, Cobotec investeste continuu atat in specializarea echipei sale cat si in cercetarea pietei internationale de profil pentru a va pune intotdeauna la dispozitie cele mai performante produse la cel mai bun raport beneficiu-pret; totul pentru ca dumneavoastra sa va optimizati procesele de productie prin intermediul tehnologiilor de ultima ora obtinand astfel avantaje competitive.
Consultanta si suportul tehnic oferite de Cobotec clientilor sai sunt asigurate de experti tehnici de vanzari, ingineri de service si specialisti in comertul electronic B2B care sunt la dispozitia dumneavoastra oferindu-va de fiecare data solutia ideala inclusiv pentru cerinte personalizate.   
Foarte multe companii de succes din cele mai diverse sectoare industriale se bazeaza pe serviciile si produsele Cobotec. ‘’The Cutting Specialist’’ este astazi furnizorul a  peste 800 de companii nationale si multinationale, companii mijlocii si companii mici din sectoarele de prelucrari structuri metalice, sectorul metalurgic, automotive, aerospatial, feroviar si petrolier.