MORESCHI

Infiintata in 1987 compania produce astazi panze circulare pentru toate tipurile de materiale: otel, aliaje si materiale compozite. Toate produsele sunt dezvoltate in functe de nevoile clientilor, in functie de procesele acestora de productie si de utilajele lor.

Din 2003 compania obtine certificarea UNI EN ISO 9001:2000 si mareste productia de discuri pentru debitari de pana la 1600 mm diametru.
Moreschi este astazi una dintre putinele companii ce ofera o gama completa de servicii de tipul: consultanta, proiectare speciala, productie, reascutiri si mentenanta pe intrega durata de viata a produsului.

In 2012 Moreschi isi deschide un nou centru de reascutire in Polonia pentru a fi mai aproape de clientii din intreaga Europa.

Astazi compania produce panze circular de pana la 3200 mm oferind clientilor din intreaga lume know-how extins in domeniul tehnologiei de debitare. 

Prin parteneriatul cu Moreschi, Cobotec isi reconfirma pozitia de prima obtiune a clientului pentru procesele de debitari si prelucrari mecanice.