KYOCERA

 

In 1975 Kyocera se lanseza in sectorul tehnicii de aschiere, astazi clasandu-se printre cei mai mari producatori mondiali de scule aschietoare.
Gama de produse Kyocera integreaza o tehnologie unica bazata pe materiale avansate oferind scule aschietoare ultraperformatne din domeniile: strunjirii, gauririi, frezarii si filetarii.
Utilizatorii sculelor Kyocera pot alege dintr-o paleta larga de materiale avansate dintre care amintim:  ceramica si cermetul (Metaloceramice), diamantul policristalin si CBN-urile, materiale ce au dezvoltat produse de calitate superioara care au reusit sa impuna standarde ridicate de performanta in sectorul prelucrarilor prin aschiere.
Introducand intotdeauna in procesele sale de fabricatie tehnologii ultramoderne, Kyocera este un producator perfect adaptat necesitatilor actuale ale industriei automotive si ale sectorului de productie scule si matrite.
Graţie sculelor Kyocera Fineceramics, Cobotec va poate oferi inca un producator inovator de scule aschietoare pentru realizarea cu succes a aplicatiilor dumneavoastra de aschiere.

 

http://www.kyocera-unimerco.com