Servicii - Echipamente de protectie a muncii

Echipamentele de protectie a muncii nu au fost niciodata asa de la moda, confortabile si individuale. Prin materiale moderne si usoare asiguram atat performante ridicate cat si protectie maxima, produsele noastre devenind atractive atat pentru barbati cat si pentru femei. Confortul joaca un rol esential in protectia angajatilor dumneavoastra prin simplu fapt ca acestia isi vor purta in orice moment echipamentele eliminand riscul de accidentare.  

Protectie auditiva personalizata 

Pentru o protectie auditiva maxima, alegem impreuna filtrul potrivit, permitandu-le utilizatorilor sa le poarte si in timpul discutiilor telefonice.

Ochelari de protectie cu o corectie optica 

Numai cei ce pot vedea lucrurile bine pot face activitati corecte. Ochelarii nostri sunt usori, confortabili si cel mai important sunt adaptati in functie de vederea angajatilor dumneavoastra.

Incaltaminte de protectie

 

Consultata personalizata pentru alegerea potrivita a pantofilor de lucru. Confort maxim asemanator cu pantofii purtati atunci cand facem sport.

Imbracaminte de lucru si serviciul de personalizare imbracaminte.


Promovati-va logo-ul! Putem face aproape orice fie ca vorbim despre numele dumneavoastra sau logo-ul companiei, imprimate sau brodate pe imbracamintea dumneavoastra.