LOGISTICA DE SCULE

Sisteme de management, de stocare si aprovizionare

Sistemul ToolBox permite stocare inteligenta si eficienta a sculelor de care aveti nevoie. Aceasta are ca rezultat o reducere a consumului, a valorii stocului si a varietatii sculelor, ceea ce conduce in mod direct la diminuarea costurilor de achizitie si diminuarea costurilor necesare stocarii produselor. De asemenea costurile administrative se reduc gratie sistemului integrat de comanda. Per total aceasta duce la cresterea productivitatii cu pana la 20% in fiecare an.

Gama de servicii ToolBox ofera o diversitate de modele toate extrem de simplu de utilizat. Utilizarea acestor sisteme va garanteaza 100% disponibilitate a produselor, o reducere semnificativa a costurilor sculelor precum si o trasabilitate totala. Administrarea centralizata a datelor ofera tuturor sectiilor de productie acces imediat catre sculele si datele potrivite.

Expertii nostri au cunostinte practice temeinice si cel mai bun know how referitor la procesele si sarcinile din productie si din sfera asamblarii. 
Implementarea acestui sistem se face pe baza cerintelor si a necesitatilor dumneavoastra. In plus aducem cate ceva din experienta acumulata in astfel de proiecte asigurandu-va ca aveti solutia perfecta pentru o obtine un succes economic inca de la inceput.

Eficienta si fiabilitatea sistemelor ToolBox au fost dovedite de-a lungul anilor prin utilizarea lor directa in practica. Astfel doar in Elvetia sunt peste 100 de clienti care nu pot gresi! Sistemul ne ajuta clientii sa isi minimizeze eforturile cand vine de cautarea, administrarea si depozitarea sculelor. ToolBox poate fara probleme sa devina o solutie intralogistica pentru Industrie 4.0 putand fi conectat si extins la acest nou serviciu in mod optim. 
O investitie sigura care se va amortiza in mai putin de 1 an.

Sistemul ToolBox dintr-o simpla privire:

- Capacitate multi-furnizor
- Stabilirea per utilizator al nivelului de acces 
- Cautarea flexibila si extragere rapida
- Administrare globala a gestiunii sculelor 
- Posibilitate optionala de conexiune la sistemele ERP 
- Disponibilitate 24 ore / 7 zile
- Numar de sertare si dimensiuni variabile 

Optimizarea stocurilor si a consumului:

- Administrare inventar si valoare a stocurilor
- Analiza rularii stocurilor
- Evaluare per centru de cost si comenzi
- Istoricul extragerilor 
- Posibilitatea de extragere a sculelor folosite inaintea celor noi
- Administrarea instrumentelor de masura 
- Conservarea mijloacelor de masurare neutilizate.

Sistemul ToolBox ofera o multitudine de servicii:

- Control al performantelor
- Instalare si punere in functiune
- Siguranta a investitiilor
- Instruire
- Umplerea dulapurilor
- Intretinere si reparatii
- Asistenta si suport telefonic