Brütsch/Rüegger Tools

 

Nu vindem doar scule
In calitate de companie multinationala, BRW ofera o gama larga de scule din domeniile: tehnicii de productie, microproductie, tehnicii de masurare si montaj, tehnicii de slefuire si taiere, mobilier industrial, organe de asamblare, piese de schimb sau echipamente pentru protectia muncii.
Compania este lider absolut in Elvetia si este prezenta in aproape toate pietele europene de profil fie in mod direct fie prin intermediul unor parteneriate strategice.
Povestea companiei incepe in anul 1877 cand Eduard Wetzel infiinteaza compania ce activeaza in domeniul slefuirii, avand ca activitate principala productia de pile.
In 1997 si 1998 compania face pasi imensi pentru extinderea la nivel european lansand ToolShopul, brandul propriu FUTURO si primul catalog de scule in format electronic pe CD-ROM.
Astazi compania are in portofoliul sau peste 200 000 de scule de calitate de la cei mai importanti 900 de producatori de top, toate cu disponibilitate a produselor de 99%  si livrari punctuale in maxim 48h pe intreg teritoriul Europei.
Portofoliul de servicii integrate Brütsch/Rüegger Tools garanteaza clientilor procese de achizitie eficiente din punct de vedere economic, customizate conform nevoilor individuale pornind de la comanda si pana la facturare si livrare. Pentru solutii speciale compania ofera consultanta prin intermediul unei echipe complete de tehnicieni, ingineri, ingineri de aplicatii si multi altii.
Flexibilitatea, dinamismul, orientarea spre performanta, precizia si inovatiile, impreuna cu orientarea spre client si disponibilitatea maxima a produselor reprezinta pietrele de temelie a brand-ului elvetian Brütsch/Rüegger Tools.  

Tools. Next Level
In materie de scule puteti sa asteptati mai mult de la Cobotec si partenerul sau BRW. Mai multe competente, mai multe marci, mai multe servicii. Va oferim mai mult decat scule va vom ajuta sa va reduceti costurile legate de procesele de achizitie si nu numai.
Prin intermediul unui know-howul extins si al unei priviri de ansamblu globale optimizam procesele de productie, procedurile de lucru, sistemele de stocare, minimizand activitatile fara valoare adaugata.Toate aceste elemente se traduc pentru noi in conceptul: Tools. Next Level
Cobotec fixeaza pentru clientii sai noi standarde in materie competente, oferte si servicii gratie parteneriatului cu Brütsch/Rüegger Tools